Informatie voor bedrijven

Heb jij, als werkgever, er ooit bij stil gestaan hoeveel kostbare tijd er verloren gaat bij jouw medewerkers puur vanwege het feit dat hun typevaardigheid niet goed is? Heb je ooit laten uitrekenen wat het je oplevert als je jouw medewerkers een typecursus aanbiedt?

We kunnen het rekensommetje heel snel maken, maar ga voor jezelf maar eens na hoeveel tijdswinst jouw bedrijf haalt als degene die de offertes op moet stellen dat voortaan doet in de helft van de tijd.

Hebben we je interesse gewekt? We hebben een passende oplossing voor je.

In-company

Wij komen bij jou op kantoor de typecursus verzorgen. De cursus wordt helemaal afgestemd op de bedrijfsvoering zoals jij dat voor ogen hebt. Bij voorkeur maken we gebruik van de computers die bij jou op kantoor aanwezig zijn, want daar zijn je medewerkers tenslotte aan gewend.

Wij zijn er van overtuigd dat onze typecursus jouw bedrijf veel tijdswinst zal opleveren en dat met een beperkte investering!

Hoe we de typecursus gaan inrichten bespreken we met jou. Jij kent als geen ander je eigen bedrijf en weet dus wat het meest geschikte moment op de dag is. Neem contact met ons op en we zullen een passende offerte voor je opstellen.

E-learning

Wil je het je medewerkers nog gemakkelijker maken? Afstandsonderwijs is met onze online typecursus wel heel gemakkelijk geworden. Jouw medewerkers kunnen op ieder gewenst moment de typecursus volgen en wij kijken via internet met hen mee.

De resultaten van de medewerkers worden door ons geanalyseerd en middels een maandelijks voortgangsrapport teruggekoppeld aan de leidinggevende van de medewerker.

De kosten voor deze e-learning cursus zijn € 99,00 (excl. BTW) per medewerker en dat verdien je binnen de kortste keren weer terug!

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Klik hier voor ons contactformulier.